Skip to main content

Άρχισαν οι φήμες για Μέσι και Παρί

Η παρουσία του Μέσι, μέχρι στιγμής, στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι η εξής: συνολικά 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 6 γκολ, εκ των οποίων μόνο ένα στη Ligue 1.

Έχει χάσει συνολικά δέκα αγώνες από την αρχή της σεζόν, πρώτα λόγω κακής φυσικής κατάστασης, μετά λόγω τραυματισμού αι τέλος λόγω Covid.

Εν ολίγοις, μπορούμε να πούμε ότι η ιστορία του «ψύλλου» με την Παρί δεν έχει ακόμη απογειωθεί. Και υπάρχουν εκείνοι που υποψιάζονται ότι ήδη από το επόμενο καλοκαίρι θα μπορούσε να αποχαιρετήσει τη γαλλική πρωτεύουσα, να χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, το 2023.

Σύμφωνα με τον σχολιαστή και πρώην ποδοσφαιριστή Λόμπο Καράσκο, ο οποίος μίλησε στο El Chiringuito, εάν ο Μέσι «κατακτούσε το Champions League θα μπορούσε να μείνει, αλλά εάν έρθει μια νέα αποτυχία στην Ευρώπη, τότε θα είναι δύσκολο. Οι επόμενοι πέντε μήνες θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον του και πιστεύω ότι αν δεν φτάσει το Κύπελλο, το καλοκαίρι θα μπορούσε να φύγει».

Όλα, επομένως, θα μπορούσαν να εξαρτηθούν από την ευρωπαϊκή έκβαση της PSG, αλλά σύμφωνα με τον Καράσκο υπάρχει επίσης ένα στοιχείο λιγότερο αθλητικό και πιο προσωπικό.

«Στον Μέσι πάντα θα λείπει ο τρόπος ζωής που είχε στη Μπαρτσελόνα. Δεν νομίζω ότι μετάνιωσε για την απόφασή του με την αθλητική έννοια, αλλά σε προσωπικό επίπεδο κατάλαβε ότι έκανε λάθος», κατέληξε.