Skip to main content

Σίλβα: Έχουμε δρόμο μπροστά μας

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα στη φετινή περίοδο, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα διόλου προβληματίζεται αφού η ομάδα του έχει μόλις μερικές προπονήσεις στα πόδια της, ενώ την ίδια στιγμή η σημερινή αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», Ντούκλα Πράγας, ξεκινά το πρωτάθλημα σε μία εβδομάδα.

Ως εκ τούτου ο Πορτογάλος προπονητής αφήνει το χρόνο να δουλέψει απερίσπαστος από κάθε ανησυχία, αφού εκείνο που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του σε επίπεδο τακτικής οι παίκτες του πειραϊκού συλλόγου.

«Είναι φυσιολογικό να έχουμε κούραση. Για μας ήταν η έβδομη προπόνηση, γιατί κι αυτό το φιλικό ήταν κάτι σαν προπόνηση. Σίγουρα όταν είσαι ο Ολυμπιακός θέλεις πάντα να κερδίζεις, ακόμη και στα φιλικά» σχολίασε ο 38χρονος τεχνικός.

«Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά, στο δεύτερο αλλαγές όχι τόσο, γιατί με τις αλλαγές χάσαμε κάπως τη συγκέντρωση και τις θέσεις μας. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Θέλουμε να κερδίζουμε και γι’ αυτό δουλεύουμε. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Θέλω όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι σοβαροί και να δουλεύουν σοβαρά για να περάσουμε τις ιδέες μας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας» συνέχισε.

Ο Σίλβα ρωτήθηκε, επίσης, πότε θα είναι έτοιμος να αποφασίσει για τον αριθμό των παικτών που θα έχει το ρόστερ της ομάδας του για τη νέα περίοδο. «Θέλουμε να δούμε όλους τους ποδοσφαιριστές, να κάνουμε μια ανάλυση για να δούμε τι χρειάζεται η ομάδα. Θα δούμε όλους τους παίκτες στα φιλικά που έχουμε εδώ και μετά από το τουρνουά της Τουρκίας θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις» απάντησε.