Skip to main content

Η ΕΟΚ μετέθεσε κατά δύο εβδομάδες τα εθνικά πρωταθλήματα

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε σήμερα (4/1) τη μετάθεση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες.

Έτσι, η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1, σε συνάρτηση βέβαια και με την εξέλιξη των δεδομένων.

Στη μετάθεση δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνονται επίσης οι επίσημες, ήτοι με διαιτητές και γραμματεία, φιλικές αναμετρήσεις, αφού είναι βασικό ζητούμενο η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων.

Για τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα σωματεία η πιστή και απόλυτα σχολαστική τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν, εκφράζει δε, την εμπιστοσύνη της στην υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων των σωματείων και τη βεβαιότητα για τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια προστασίας προκειμένου η επιστροφή στη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν.