Skip to main content

Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη – 35χρονος έκαψε τον πατριό του

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στην κοινότητα Αγίου Νικολάου της δυτικής Μάνης, στη Μεσσηνία, όπου ένας 35χρονος έβαλε φωτιά και έκαψε τον πατριό του, ενώ επιχείρησε να κάψει και τη μητέρα του.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, όταν ο 35χρονος πήγε το μεσημέρι στο πατρικό του σπίτι. Εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού ο 56χρονος πατριός του, η μητέρα του, μία θεία του και ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας. Ο 35χρονος περιέλουσε τον πατριό του με βενζίνη και πετρέλαιο και του έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 56χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, να απανθρακωθεί.

Στην συνέχεια ο 35χρονος περιέλουσε με το ίδιο εύφλεκτο υλικό την μητέρα του, ωστόσο η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει πριν της βάλει φωτιά ο γιος της.

Αμέσως μετά ο δράστης πήγε σε γειτονικό σπίτι, περιέλουσε με βενζίνη και πετρέλαιο την εξωτερική πόρτα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά. Ο ενοικιαστής του σπιτιού δεν ήταν εκεί, αλλά ο ιδιοκτήτης του ακινήτου αντελήφθη την φωτιά και επιχείρησε να την σβήσει. Στην προσπάθειά του να σβήσει την φωτιά πριν πάρει διαστάσεις ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια.

Στη συνέχεια ο 35χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της δυτικής Μάνης και παραδόθηκε, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης είχε πάρει εξιτήριο στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου από το «Δρομοκαΐτειο» νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλευόταν.