Skip to main content

Πρόταση – ρεκόρ στον Πογκμπά για παραμονή στη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρθηκε να κάνει τον Πολ Πογκμπά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της Premier League, σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει στις τάξεις της.

Αυτό αναφέρει η Sportsmail, σημειώνοντας ότι το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου θα λήξει στις 30 Ιουνίου 2022 και ο Πογκμπά μέχρι στιγμής έχει δείξει μικρή επιθυμία να παρατείνει την παραμονή του στο Ολντ Τράφορντ.

Τώρα, για να προσπαθήσει να τον πείσει, η Γιουνάιτεντ θα ήταν πρόθυμη να του προσφέρει βασικό μισθό 400.000 λιρών την εβδομάδα (σχεδόν 21 εκατομμύρια λίρες τη σεζόν), με μπόνους που θα μπορούσαν να τον φέρουν ακόμη και στο μισό εκατομμύριο λίρες την εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή θα ήταν μεγαλύτερη προσφορά από αυτή που θα μπορούσε να λάβει από οποιονδήποτε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Πογκμπά είναι επί του παρόντος εξουσιοδοτημένος να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους εκτός Αγγλίας για να βρεθεί μια ενδεχόμενη συμφωνία, δεδομένου ότι απομένουν λιγότεροι από έξι μήνες για τη λήξη της τρέχουσας συμφωνίας.

Ο Γάλλος δεν έχει παίξει ακόμη υπό τον νέο προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ, καθώς αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού του μηριαίου που υπέστη στην Εθνική ομάδα τον Οκτώβριο.

Μένει να φανεί λοιπόν πώς θα κινηθεί ο Γάλλος τους επόμενους μήνες. Ο Πογκμπά σίγουρα αναζητά μια σημαντική προσφορά, αλλά θα θέλει επίσης να είναι στις καλύτερες συνθήκες για να εκφράσει πλήρως τις δυνατότητές του, δεδομένου ότι προς το τέλος του έτους η Γαλλία θα υπερασπιστεί στο Κατάρ τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας που κατάκτησε στη Ρωσία, το 2018.