Skip to main content

Πικέ και Σακίρα κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 11 χρόνια και ανακοίνωσε το χωρισμό του τον Ιούνιο του 2022, με την επιμέλεια των δύο παιδιών τους να ανατίθεται στη διάσημη ποπ τραγουδίστρια.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα κατέληξε σε συμφωνία με τον πρώην σύντροφό της, Γεράρδ Πικέ, για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους μετά τη διάλυση της 11χρονης σχέσης τους νωρίτερα φέτος.

Αυτό δήλωσε σήμερα (8/11) ο εκπρόσωπος της Σακίρα στην Ισπανία, προσθέτοντας ότι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας θα αποκαλυφθούν εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Vanguardia, η συμφωνία διευκρινίζει ότι οι γιοι τους, ο εννιάχρονος Μίλαν και ο επτάχρονος Σάσα, θα μετακομίσουν στο Μαϊάμι με τη μητέρα τους.

Η Σακίρα και ο Πικέ ήταν μαζί από το 2011 αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Γνωρίστηκαν λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, όταν ο παίκτης εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο για το «Waka Waka (This Time for Africa)» της Σακίρα, το επίσημο τραγούδι του τουρνουά.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε το τέλος της σχέσης του με μια ανακοίνωση τον Ιούνιο του 2022.

Η συμφωνία για την επιμέλεια επιτεύχθηκε μία εβδομάδα αφότου ο Πικέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Η τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie» αντιμετωπίζει δίκη για φερόμενες κατηγορίες φορολογικής απάτης στην Ισπανία, αφού έχασε την έφεση στις 26 Μαΐου.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι δεν πλήρωσε έως και 14,5 εκατομμύρια ευρώ (14,48 εκατομμύρια δολάρια) σε φόρο εισοδήματος που κέρδισε μεταξύ 2012 και 2014.