Δελτία Τύπου

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
16:02
Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης για την Ελλάδα: η INTERAMERICAN στην ηγετική ομάδα των επιχειρήσεων

Μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων της χώρας μας όσον αφορά στη στρατηγική, τον σχεδιασμό και την πρακτική εφαρμογή σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, αναγνωρίστηκε η INTERAMERICAN. Ο επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainability Performance Directory), που δημιούργησε το QualityNet Foundation ως μέρος της πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, παρουσίασε στις 19 Μαρτίου τις 21 επιχειρήσεις που πρωτοπορούν στην Ελλάδα, μετά από την κατάταξη και αξιολόγηση των μη χρηματοοικονομικών επιδόσεών τους.

12:59
Ρεκόρ προσλήψεων στην Data Communication με 46 νέες θέσεις εργασίας!

Ρεκόρ προσλήψεων κατέγραψε η Data Communication από τον Ιούλιο του 2017 ενδυναμώνοντας την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά Λογισμικού και συμβάλλοντας δυναμικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον κλάδο της Πληροφορικής.

12:40
H INTRALOT ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 37001 ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι είναι μία από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου τυχερών παιχνιδιών διεθνώς που πιστοποιούνται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 37001 για τα συστήματα διαχείρισης για την καταπολέμηση της δωροδοκίας. Την πιστοποίηση έλαβε ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα στις 21 Μαρτίου παρουσία ανωτέρων στελεχών των INTRALOT και της TÜV HELLAS (ΤÜV NORD), τον ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης που υλοποίησε την διαδικασία αξιολόγησης. Η πιστοποίηση καλύπτει την INTRALOT Α.Ε στο σύνολο της, τα Κεντρικά Γραφεία στο Μαρούσι και το Κέντρο Καινοτομίας και Τεχνολογίας στην Παιανία.

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
14:34
Η AEGEAN βρέθηκε κοντά σε περισσότερους από 21.000 δρομείς στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Κηφισιά, 22 Μαρτίου 2018 – Την Κυριακή, 18 Μαρτίου, η AEGEAN βρέθηκε στο πλευρό των δρομέων που έτρεξαν στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Ως Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, η AEGEAN έδωσε  για ακόμη μία χρονιά δυναμικό «παρών» στο πρώτο δρομικό γεγονός της Άνοιξης και εμψύχωσε τους δρομείς, που γέμισαν τους δρόμους της Αθήνας με αστείρευτη ενέργεια και αθλητική διάθεση.

14:05
*/ 14 th Athens Digital Arts Festival | Ανοιχτό Κάλεσμα Εθελοντών

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival(ADAF), επιστρέφει με τη 14η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 24 με 27 Μαΐου 2018.

10:44
Καμία νόρμα δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2018.  Αναρωτηθήκατε ποτέ αν οι άτυποι κανόνες που έχουν θεσπίσει οι άνθρωποι για να συμβιώνουν δεν αρκούν για να διατηρούν τις ισορροπίες; Ποια απόφαση πρέπει να πάρουμε όταν βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο; Με αφετηρία αυτά τα ερωτήματα και θέμα #Norma, το τέταρτο TEDx University of Aegean κάλεσε 9 ομιλητές να εξερευνήσουν τη λεπτή γραμμή μεταξύ σωστού και λάθους.

10:36
Τα ΟΚ! Anytime Markets ομορφαίνουν για 9η συνεχόμενη φορά τα σχολεία της Αττικής σε συνεργασία με την Urban Act

Τα OΚ! Anytime Markets σε συνεργασία με την Urban Act, πραγματοποίησαν με επιτυχία την 9η δράση «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια - Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο 56ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Πρόκειται πλέον για μία δράση θεσμό με στόχο την ανάδειξη της γειτονιάς και την αναβάθμιση της στέγης εκπαίδευσης των μαθητών.

08:51
Mural Affidea Κηφισιάς

Mural Affidea Κηφισιάς: Εκεί που η ποιότητα συναντά την αισθητική στην υπηρεσία και στην άνεση των εξεταζόμενων.