Δελτία Τύπου

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
10:41
Πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Σύνοδος Κορυφής FIABCI για την Ακίνητη Περιουσία

H FIABCI Ελλάδας πραγματοποίησε τη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής για την ακίνητη περιουσία στην Αθήνα.

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
17:35
Εκδήλωση: «Γνώση, Τεχνολογία και Πρότυπα για Βιώσιμες και Έξυπνες Πόλεις»

Η έξυπνη πόλη είναι ο τόπος-κοινότητα  που αξιοποιεί γνώση, τεχνολογία και καινοτομία για τη βιώσιμη ανάπτυξη ευνοώντας την ποιότητα σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες, προϊόντα και υπηρεσίες, με σεβασμό στην περιβαλλοντική και πολιτιστική κληρονομιά.

17:30
8ο Εθνικό Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής

Το 8ο Εθνικό Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (ΕΕΧΜΤ), θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Δεκεμβρίου 2017 στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Αθήνα). Η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με τη συμπλήρωση 180 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

14:28
Δύο νέα βραβεία για την e-fresh.gr στις κατηγορίες “Logistics” και “Food & Grocery”

Το 5ο και 6ο κατά σειρά βραβείο της απέσπασε η e-fresh.gr στο πλαίσιο της διοργάνωσης evolutionawards 2018 υπό την αιγίδα του GRECA. Ο θεσμός αναδεικνύει και βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν με την κριτική επιτροπή να απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές πανεπιστημίων και εκπροσώπους φορέων. 
 

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
13:28
Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός για την Παροχή Υπηρεσιών Ανεξάρτητου Μηχανικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ένωση εταιρειών με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – GMR Airports Limited», με δ.τ. «ARIADNE AIRPORT GROUP» (η «Ένωση»), ως Προσωρινός Ανάδοχος για την υλοποίηση του Έργου «Μελέτη – Κατασκευή –Χρηματοδότηση – Λειτουργία – Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης & Μελέτη – Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» (το «Έργο»),

12:04
Το 16% των εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων για τους επόμενους τρεις μήνες

Οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης [1] διαμορφώνονται στο +13%, αποδυναμωμένες κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, αλλά βελτιωμένες κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.