Skip to main content

Πέρασε και από το «Βαγιέκας» η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ένα γκολ από τον Κόκε στις αρχές του β΄ ημιχρόνου έδωσε στην Ατλέιτκο Μαδρίτης, που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κορέα, την πέμπτη συνεχή νίκη στη LaLiga, υποχρεώνοντας τη γηπεδούχο Ράγιο Βαγιεκάνο στον δέκατο αγώνα της χωρίς τρίποντο.

Οι «Ροχιμπλάνκος» ολοκλήρωσαν μια ιδανική ενδεκάδα, καθώς η σημερινή επιτυχία ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τη νίκη τους πάντως «σκίασε» το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φέλιξ κατά την αλλαγή του στο 63ο λεπτό.Στο σημείο αυτό ο Σιμεόνε, όπως πολλές φορές στο παρελθόν, του έκανε σήμα αλλαγής.

Ο Πορτογάλος έφυγε πίσω από το τέρμα κι έδειξε εμφανώς το θυμό του όπως είχε κάνει σε άλλες περιπτώσεις. Στη συνέχεια πέταξε πράγματα όταν έφτασε στον πάγκο, προκαλώντας δυσαρέσκεια με τη χειρονομία του.

Η Ατλέτικο ανέβηκε στην τρίτη θέση και βρίσκεται στο +3 από την Μπαρτσελόνα, που έχει δύο αγώνες λιγότερους και την Κυριακή το βράδυ παίζει το clasico στο «Μπερναμπέου».

Αποτελέσματα και σκόρερ: 

  • Αλαβές-Γρανάδα 2-3 (53΄ Εσκαλάντε, 57΄ Βαγιέχο – 50΄ Εσκουδέρο, 75΄ Πουέρτας, 87΄ Σουάρες)
  • Έλτσε-Βαλένθια 0-1 (66΄ Μαρμαντασβίλι)
  • Οσασούνα- Λεβάντε 3-1 (44΄ Αβιλα, 57΄ Μπούντιμιρ, 64΄ Μπράσανατς – 76΄ Μάρτι)
  • Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μ. 0-1 (49΄ Κόκε)