Skip to main content

Με «Κλάους», Τζιόλη αλλά χωρίς Μακ, Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο

Με τρεις απουσίες αλλά και δύο επιστροφές στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι κορυφής στη Σούπερ Λίγκα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της (εμβόλιμης) 6ης αγωνιστικής.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε τους Στέφανο Αθανασιάδη και Αλέξανδρο Τζιόλη να ολοκληρώνουν χωρίς πρόβλημα το σημερινό πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του, σε αντίθεση με τον Γιώργο Τζαβέλλα που οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει στην προπόνηση, με αποτέλεσμα ο διεθνής αμυντικός να αποκλειστεί.

Το ίδιο συνέβη και με τους Ρόμπερτ Μακ, Χέντβιγκες Μαντούρο, μόνο που αυτό ήταν ανεμενόμενο καθώς αν και τις τελευταίες ημέρες αμφότεροι ανέβασαν το ρυθμό, κρίθηκε ότι δεν βρίσκονται στο επίπεδο που απαιτεί ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». 

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν οι, Αθανασιάδης, Γλύκος , Γκολάσα, Κίτσιου, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Ιτάνζ, Κουλούρης, Κάτσε, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης και Βίτορ.