Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΡΝΕΛΗΣ

Ο Δημήτρης Γαρνέλης είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1971, και έχει τόπο καταγωγής την Κέρκυρα, είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών .
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος από το 1992,μέλος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών, κάτοχος άδειας άσκησης Οικονομολογικού Επαγγέλματος και άδειας Λογιστή – Φοροτεχνικού Α΄ Τάξεως.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1996. Διετέλεσε επί σειρά ετών Στέλεχος σε Τμήματα Λογιστηρίων και Οικονομικής Διεύθυνσης σε Μεσαίες και Μεγάλες Ελληνικές και Γερμανικές Επιχειρήσεις.
Είναι Ιδρυτής του Εξειδικευμένου Γραφείου Λογιστικών – Φοροτεχνικών Υπηρεσιών – Συμβούλων Επιχειρήσεων . Έχει ασχοληθεί με την Αναδιοργάνωση και Φορο-Λογιστική τακτοποίηση προβληματικών Επιχειρήσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα και είναι εξειδικευμένος σε θέματα Φορολογίας Εισοδήματος, Φορολογικού Ελέγχου και Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων.
Παράλληλα έχει σημαντική διδακτική εμπειρία σε εξειδικευμένα ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης.Έχει διδάξει σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Οικονομικής Διοίκησης, είναι πιστοποιημένος εισηγητής εκπαιδευτικών σεμιναρίων.
Εχει συγγράψει αρκετά εκπαιδευτικά εγχειρίδια για την υποστήριξη των εισηγήσεων του .

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή

προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Όλα τα σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν και ως ενδοεπιχειρησιακά στην εταιρεία σας σε διάρκεια και χρονικό διάστημα που επιλέγετε εσείς σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εισηγητή.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2105198264.