Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (First Class Honours in Marketing, Carleton U.  Οττάβα, Καναδάς), Οικονομικά (First Class Honours in Applied Economics, Carleton U.  Οττάβα, Καναδάς) και διαθέτει M. B. A (with distinction in Marketing, University  of Ottawa, Οττάβα , Καναδάς).
Έχει εργαστεί στον Καναδά, Η.Π.Α. και στην Ελλάδα  ως Διευθυντής Marketing, Πωλήσεων, Εμπορικός και Γενικός Διευθυντής.
Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων, πιστοποιημένος διαπραγματευτής και εκπαιδευτής Διαπραγματεύσεων. Έχει διαπραγματευτεί ο ίδιος εκατοντάδες συμφωνίες στον Καναδά, Η.Π.Α, Αγγλία, Ρουμανία και Ελλάδα. Ως διαπιστευμένος διαμεσολαβητής και εκπαιδευτής διαμεσολαβητών διαθέτει περισσότερες από 200 ώρες διαμεσολάβησης στον Καναδά, Ρουμανία και Ελλάδα.
Ως συντονιστής και εκπαιδευτής προγραμμάτων διαθέτει περισσότερες από 35.000 ώρες εισηγήσεων σε Πωλήσεις (Β2Β, τεχνικές & διοίκηση), Μάρκετινγκ,  Στρατηγικό Σχεδιασμό, Εξυπηρέτηση, Επικοινωνία και Διαπραγματεύσεις. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 10.000 στελέχη πωλήσεων πολυεθνικών και Ελληνικών εταιρειών. Είναι εισηγητής περισσότερα από είκοσι χρόνια στο Πρόγραμμα  Επιμόρφωσης Ενηλίκων του Κολλεγίου Αθηνών. Ακόμα, είναι εκπαιδευτής επί 12 χρόνια της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών και εισηγητής στη Σχολή Εθνικής Αμύνης σε Διεθνείς Διαπραγματεύσεις.
Διδάσκει Συστημικό Μάρκετινγκ και Διαπραγματεύσεις στο μεταπτυχιακού επιπέδου Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τα σεμινάρια του ‘Διαπραγματεύσεις για Δικηγόρους’ το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από χίλιοι Δικηγόροι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Έχει εκπαιδεύσει, σε εκατοντάδες σεμινάρια, περισσότερα από 25.000 στελέχη πολυεθνικών και Ελληνικών εταιρειών στη Γερμανία, Δανία, Πολωνία, Ρουμανία, Κύπρο, Καναδά, Η.Π.Α και Ελλάδα σε θέματα Διαπραγματεύσεων, Μάρκετινγκ, Στρατηγικού σχεδιασμού, Πωλήσεων, Επικοινωνίας και Εξυπηρέτησης.
Τέλος, είναι μέλος των ADR Dispute  Resolution, Harvard Negotiation Team, American Marketing Association, Marketing Profs, Society of Sales Management & Association of Consumer Research.

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή

προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Όλα τα σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν και ως ενδοεπιχειρησιακά στην εταιρεία σας σε διάρκεια και χρονικό διάστημα που επιλέγετε εσείς σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εισηγητή.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2105198264.