Skip to main content

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τον ορισμό Αρετόπουλου στα Γιάννενα

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον ορισμό του διαιτητή Αλέξανδρου Αρετόπουλου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους ”πράσινους” να έχουν επίσης ζητήσει από τη Σούπερ Λίγκα αλλαγή στην ώρα έναρξης λόγω καιρικών συνθηκών, χωρίς πάντως να έχουν λάβει προς το παρόν απάντηση. 

Ταυτόχρονα με τη διαμαρτυρία προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπολύει επίθεση στον Γιώργο Γκιρτζίκη, υποστηρίζοντας ότι είναι ασυμβίβαστο να ορίζει τους διαιτητές ως προεδρεύων της ΚΕΔ, επειδή θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στις εκλογές της ΕΠΟ. 

«Με το τέλος του 2014 διαπιστώσαμε για μία φορά ακόμη ότι η έννοια του ασυμβίβαστου είναι προφανώς άγνωστη στα στελέχη της ΕΠΟ. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ενώ ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΕΠΟ, συνεχίζει να επιλέγει διαιτητές ως προεδρεύων της ΚΕΔ» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση.

«Μιας ΚΕΔ, που μετά την απομάκρυνση του Χιού Ντάλας επανήλθε στο καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας (…) Ο ορισμός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στα Γιάννινα έρχεται να εντείνει το κλίμα και να επιβεβαιώσει πως η μεμονωμένη παραίτηση του Γιώργου Σαρρή δεν ισοδυναμεί με καμία κάθαρση» υπογραμμίζεται επίσης.

«Θα γνωρίζει ασφαλώς ο κ. Γκιρτζίκης ως παλαιό στέλεχος της ΕΠΟ ότι ο συγκεκριμένος ρέφερι πριν δυο χρόνια στα Χανιά αλλοίωσε, κατά γενική ομολογία, το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ φέτος στο ίδιο ματς έκανε παγκόσμιο ρεκόρ υποδεικνύοντας μόλις ένα φάουλ υπέρ της ομάδας μας» αιτιολογεί τη θέση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.