Skip to main content

Gal Gadot: Η ηθοποιός με τα υψηλότερα έσοδα για το 2017

Στην κορυφή της λίστας των ηθοποιών του Χόλυγουντ με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2017, βρίσκεται η Gal Gadot (Γκαλ Γκαντότ), σύμφωνα με το Forbes.

Η Ισραηλινή ηθοποιός κατέκτησε την κορυφή στη λίστα, καθώς οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε τους τελευταίους δώδεκα μήνες ξεπέρασαν τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Η 32χρονη ηθοποιός υποδύθηκε δύο φορές τη γυναίκα υπερήρωα, στην ταινία «Wonder Woman» και στην ταινία «Justice League» – αμφότερες της DC Comics η οποία προσπαθεί να φτάσει τις επιτυχίες της Marvel.

Η ερμηνεία της Gadot υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Patty Jenkins κατέρριψε και άλλα ρεκόρ καθώς η ταινία έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία δράσης που έχει σκηνοθετηθεί από γυναίκα ποτέ, με έσοδα 822 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Γεννημένη στο Πετάχ Τίκβα, η Gadot ξεκίνησε, αρχικά, στρατιωτική καριέρα, η οποία σταμάτησε όταν ήταν 20 ετών. Στα 18 της, ωστόσο, ασχολήθηκε παράλληλα και με το μόντελινγκ, κερδίζονται το 2004, τον τίτλο της Μις Ισραήλ. Στη συνέχεια, παρακολούθησε μαθήματα νομικής και ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο.  

Το 2009, ήρθε η πρώτη της μεγάλη επιτυχία με το 4ο franchise «The Fast and the Furious». Η Gal Gadot είναι παντρεμένη, από το 2008, και έχει αποκτήσει και δύο κόρες.

naftemporiki.gr