Skip to main content

Στα χρώματα της σεζόν, μία εμφάνιση έξω από τα συνηθισμένα

Χρώματα όπως το κόκκινο ή το σκούρο πράσινο μπορούν εύκολα να βρουν μια μικρή θέση στη γκαρνταρόμπα, ειδικά τις γιορτινές ημέρες.

Για παράδειγμα, μπορούν να εμφανιστούν σε ένα ζευγάρι κάλτσες, σε μία ποσέτ ή σε ένα μικρό παπιγιόν.

Όπως ωστόσο διευκρινίζει η ομάδα του In Icons We Trust, πρέπει πάντα να υπάρχει ισορροπία στη λεπτομέρεια.

Σημαντικό είναι να εστιάσει κανείς στην παλέτα της βάσης, όπου εδώ είναι γκρι σκούρα, βοηθώντας τους πειραματισμούς και ενισχύοντας τη δυναμική παρουσία των χρωμάτων, όσο διακριτική και να είναι η εμφάνισή τους.

Σε γενικές γραμμές, το λουκ αυτό θέλει προσοχή στις εξής λεπτομέρειες:

· Ένα ημίπαλτο με μαλακή υφή κάνει θαύματα τις ημέρες εκείνες που δεν «σηκώνουν» σακάκι. Είναι πιο επίσημο από το παρκά και πιο cozy από ένα βαρύ παλτό.

· Προσοχή στην ποιότητα. Ειδικά όταν επενδύουμε σε χρώματα όπως η παλέτα του γκρι, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα δεν θα μοιάζει «φθηνό». Μία σύνθεση από μαλλί είναι ιδανική.

· Μην φοβηθείτε το παπιγιόν, εάν δεν είστε όμως εξοικειωμένοι, αυτή είναι η ιδανική εποχή να αρχίσετε να το προβάρετε και στις πρωινές του ενσαρκώσεις. Έχετε πάντα τη δικαιολογία των γιορτών.

· Ακόμη κι αν δεν ακολουθούσε η εμφάνισή σας τη γιορτινή διάθεση των ημερών, η κίνηση της έντονης κάλτσας είναι σημαντική για ένα τόσο ουδέτερο σύνολο, δίνοντας του ένταση.

· Τα brogues θα ήταν λίγο βαριά επιλογή εδώ, τα loafers είναι ό,τι πρέπει.

THE LOOK

Μάλλινο ημίπαλτο, πουλόβερ, πουκάμισο και μάλλινο παντελόνι Tommy Hilfiger. Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques.

Παπιγιόν Andrew’s Ties.

Loafers Salvatore Ferragamo, Salvatore Ferragamo Boutique.

Γυαλιά οράσεως Lozza, De Rigo Hellas.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και τη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα